Veiligheidscontour Zeehavens Dordrecht ter inzage

05 februari 2014
Veiligheidscontour Zeehavens Dordrecht ter inzage

DORDRECHT - De Provincie Zuid-Holland en gemeente Dordrecht zijn van plan om een veiligheidscontour vast te stellen voor de kern van het Zeehavengebied Dordrecht. Het ontwerpbesluit ligt tot en met 12 maart 2014 ter inzage.

Een veiligheidscontour biedt een vastgestelde ruimte voor risicorelevante activiteiten in het Zeehavengebied en biedt een vastgesteld beschermingsniveau voor de meer kwetsbare omgeving. De veiligheidscontour is als ‘veiligheidszone-bevi’ reeds opgenomen in het bestemmingsplan Zeehavens, vastgesteld door de gemeenteraad van Dordrecht op 25 juni 2013.


Inzien ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit ligt gedurende een periode van 6 weken (tot en met woensdag 12 maart 2014), ter inzage op:

  •     het Provinciehuis Zuid-Holland, Het Loket, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag
  •     het Stadskantoor, Spuiboulevard 300, Dordrecht


Zienswijzen

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van de terinzagelegging zienswijzen omtrent het voorgenomen besluit bekendmaken aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Burgemeester en Wethouders van Dordrecht, door tussenkomst van de directeur Stadsontwikkeling, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.