Eerste steen dag- en woonverblijf Neptunuslaan bij winkelcentrum Sterrenburg gelegd

05 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Eerste steen dag- en woonverblijf Neptunuslaan bij winkelcentrum Sterrenburg gelegd

DORDRECHT - In opdracht van ASVZ, organisatie voor zorg en dienstverlening, en Dudok Groep realiseert Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling West een dag- en woonverblijf aan de Neptunuslaan 26 te Dordrecht, nabij winkelcentrum Sterrenburg. Het complex telt circa 2.000 m² en is bestemd voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Woensdag 5 februari vond om 15.30 een officiële handeling aan de Neptunuslaan plaats, door het leggen van een eerste steen. Deze handeling werd gedaan door:

- Bert van de Burgt, wethouder Gemeente Dordrecht;
- Wim Kos, voorzitter raad van bestuur ASVZ;
- Bert Veldhuis, technisch directeur Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling West;
- Marcel Schippers, directeur Projectontwikkeling Dudok Groep.

Het ontwerp van dit complex kenmerkt zich door een duidelijke, speelse aftekening in het park, waarbij de nadruk wordt gelegd op een huiselijke uitstraling. De huisvestiging gaat plaats bieden aan zestien bewoners, inclusief vijf dagbestedingsruimten. De verwachte oplevering is begin derde kwartaal 2014.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.