Stichting 50Plus Drechtsteden gaat zijn actieplan '50Plus Werkt' presenteren

06 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Stichting 50Plus Drechtsteden gaat zijn actieplan '50Plus Werkt' presenteren

DRECHTSTEDEN - Stichting 50Plus Drechtsteden heeft een uitgebreid actieplan 50Plus Werkt opgesteld. Doel hiervan is werkzoekende 50-plussers op alle mogelijke manieren in de etalage te plaatsen, zodat werkgevers kunnen zien en beleven welke talenten met kennis, ervaring en motivatie er op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn.

In de periode dat naar werk gezocht wordt, heb je vaak een lager besteedbaar inkomen. Om niet in financiële problemen te komen, vraagt dit om aanpassingen in je bestedingsgedrag. Hoe kun je besparen en grip houden op je nieuwe financiële situatie? Aan de hand van voorbeelden worden adviezen en handige tips gegeven hoe je eenvoudig besparingen kunt realiseren.

Vaak zijn werkgevers en werkzoekenden niet op de hoogte van allerlei financiële regels, die het aannemen van een 50-plusser extra aantrekkelijk maken voor een werkgever. Ook dit onderwerp zullen de presentatoren deze middag uitgebreid bespreken.
 
Van bezuinigen naar inkrimpen
Hoe houd je je financiën in de hand? 
en
Financiële voordelen voor werkgevers,
die het in dienst nemen van 50-plussers extra aantrekkelijk maken
 
De presentaties zijn onderdeel van het Actieplan 50Plus Werkt en zijn voorbereid door de sectorgroep Informatie van de Stichting 50Plus Drechtsteden.
 
Wij nodigen je graag uit voor deze informatieve bijeenkomst.
 
Datum: woensdag 12 februari 2014
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum de Buitenwacht 
Bosboom Toussaintstraat 67 
3314GB Dordrecht.
 
Deelname is gratis, wel van te voren via een mail aanmelden bij t.wulfert@tiscali.nl.
Meer informatie over de Stichting 50Plus Drechtsteden is te vinden op www.50plusdrechtsteden.nl
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.