Koninklijke Onderscheiding voor Echtpaar Kok - van Well

08 februari 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op zaterdag 8 februari om 13.00 uur heeft Burgemeester Brok aan het echtpaar Kok- Van Well een Koninklijke onderscheiding uitgereikt (Lid  in de Orde van Oranje Nassau).

De uitreiking vond plaats in de repetitieruimte van de Merwe’s Oratorium Vereniging in de Opstandingskerk aan de Groen van Prinstererweg 66 te Dordrecht. Mijnheer en mevrouw Kok kregen beiden deze onderscheiding op de viering van hun 50-jarig lidmaatschap van het koor en voor hun enorme inzet voor het koor en mantelzorg aan vele mensen in hun omgeving.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.