Beter Voor Dordt presenteert verkiezingsprogramma 2014-2018

10 februari 2014
Beter Voor Dordt presenteert verkiezingsprogramma 2014-2018

DORDRECHT - Op vrijdag 7 februari presenteerde Beter Voor Dordt haar verkiezingsprogramma 2014-2018.

Piet Sleeking (lijsttrekker) is enthousiast:"Beter Voor Dordt werd in 2010 de grootste partij van Dordrecht en daarmee ook verantwoordelijk voor een stabiel bestuur van onze stad, daaraan willen we de komende jaren graag een vervolg geven.
BVD, de lokale partij die openstaat voor uw mening en actief de samenwerking zoekt omdat dit in alle gevallen tot betere en gedragen resultaten leidt.
Immers, samen maken we onze stad, dat zal ook voor de komende vier jaar ons doel zijn.

BVD staat voor openheid, een toegankelijk en zichtbaar bestuur dat gericht is op concrete resultaten voor onze stad en voor onze inwoners. Blijven investeren en tegelijk kritisch zijn op onze uitgaven want het gaat altijd om gemeenschapsgeld.
We willen onze stad laten glanzen zodat onze inwoners trots kunnen zijn op hun stad: de historische Binnenstad, het open polderlandschap, alle voorzieningen op het gebied van sport en cultuur voor jong en oud.

Onze stad staat er beter voor dan vier jaar geleden, daaraan heeft Beter Voor Dordt een wezenlijke bijdrage geleverd. Voor de komende periode staan ons nieuwe uitdagingen te wachten maar we zijn ervan overtuigd dat we die aankunnen, samen met U, bewoners, instellingen, ondernemers en verenigingen.

We roepen de inwoners van onze stad op om ons te steunen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart", aldus Piet Sleeking.

Het volledige verkiezingsprogramma is te lezen op www.betervoordordt.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.