Verkeershinder A16 richting Breda in weekenden 7 en 14 maart 2014

11 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Verkeershinder A16 richting Breda in weekenden 7 en 14 maart 2014

DORDRECHT - Op vrijdag 7 maart vanaf 21.00 uur tot maandag 10 maart 05.00 uur, en op vrijdag 14 maart van 21.00 uur tot maandag 17 maart 05.00 uur zullen er werkzaamheden aan de A16 tussen Dordrecht en Moerdijk richting Breda, gedaan worden.

Rijkswaterstaat werkt in het weekend van 7 maart aan de trajecten Zwijndrecht - Dordrecht Centrum en Dordrecht - Moerdijk. Overdag zullen twee rijstroken open blijven voor het verkeer, 's Nachts zal slechts een rijstrook beschikbaar zijn. Het Shell tankstation en de parkeerplaats Zuidpunt zijn tijdens de nachtelijke werkzaamheden niet bereikbaar.

In het weekend van 14 maart werkt Rijkswaterstaat op het traject Moerdijk - Dordrecht. Overdag zijn er twee rijstroken beschikbaar, en 's nachts slechts een.

Let wel: In het weekend van 14 maart zijn in dit wegvak de af- en oprit 20 (N3) afgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.