D66 wil 'geen gedoe in de polder'

11 februari 2014 door Hennie van der Zouw
D66 wil 'geen gedoe in de polder'

DORDRECHT - Geen gedoe in de polder betekent voor D66 geen woningbouw in de polder en een betaalbare Nieuwe Dordtse Biesbosch, die aansluit op de stad én op het agrarisch gebied.

Woningbouw
D66 stelt: "Ga realistisch om met nieuwbouw. Zolang de vraag er niet is, heeft grootschalig plannen maken geen zin. Ruimte voor nieuwe huizen zoekt D66 binnen de grenzen van de bestaande bebouwing. Nieuwe uitbreidingslocaties in het buitengebied zijn de komende decennia niet nodig. Het Belthurepark (Golf en Wonen) is nog niet gerealiseerd. Voor D66 is de golfbaan geen absolute voorwaarde en als er dan gebouwd moet worden, dan niet ten zuiden van de Zuidendijk".

Nieuwe Dordtse Biesbosch
"De Nieuwe Dordtse Biesbosch is een natuurgebied waarin agrariërs wonen en werken en Dordtenaren recreëren. Voorop staat dat dit gebied open en behouden blijft. D66 is  geen voorstander van de plannen die nu leiden tot onder andere een grote waterplas en hoge beheerkosten. “Wij willen een Nieuwe Dordtse Biesbosch die werkbaar is voor de agrariërs en betaalbaar voor de stad” aldus Nelleke de Smoker lijsttrekker D66.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.