Dordrecht steunt Nederlandse shorttrackers in Sotsji

12 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Dordrecht steunt Nederlandse shorttrackers in Sotsji

DORDRECHT - Met een aantal ludieke online succeswensen en aanmoedigingskreten steunt Dordrecht de Nederlandse shorttrackers die in actie komen tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji. De stad heeft het shorttrack en de Nederlandse shorttrackhelden volledig omarmd. Dordrecht is dan ook trots om met het organiseren van het EK Shorttrack in januari 2015 de sport en onze helden opnieuw een podium te geven. 

In 2012 heeft Dordrecht het shorttrack in binnen- en buitenland vernieuwend op de kaart gezet met het organiseren van de World Cup Shorttrack in de Dordtse Sportboulevard. Het was letterlijk en figuurlijk een gouden evenement. De mannenploeg veroverde het goud op de 5.000 meter relay, Sjinkie Knegt en Jorien ter Mors haalden zilver op de 1.000 meter en Niels Kerstholt brons. Niet alleen het publiek genoot, maar ook de sporters. De rijders waren goed te spreken over de sfeer in de ijshal van de Dordtse Sportboulevard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.