"In negen stappen naar je droomhuis," Tweede informatieavond over zelfbouw

17 februari 2014 door Hennie van der Zouw
"In negen stappen naar je droomhuis," Tweede informatieavond over zelfbouw

DORDRECHT - In het Stadskantoor was begin deze maand de eerste drukbezochte informatieavond over zelfbouw in Dordrecht. Op donderdag 27 februari vindt een tweede bijeenkomst plaats met als thema ‘In negen stappen naar je droomhuis’.

Waar krijgt een zelfbouwer allemaal mee te maken? Op de tweede informatieavond over zelfbouw staat een goede voorbereiding centraal.

Kavel reserveren
Bezoekers krijgen er een antwoord op vragen als: Hoe reserveer je een kavel? Welke zaken zijn daarna nog te regelen. Kun je alvast een verkennend gesprek met de bank voeren en een architect benaderen? Al deze vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst.

Handige tips
De gemeente besteedt aandacht aan het programma van eisen en geeft nuttige tips. Ook gaan de projectleiders van de drie zelfbouwlocaties Stadswerven, Vest (binnenstad) en Stadspolders in op meer technische vragen over onderwerpen als heien en erfdienstbaarheid.

Iedereen welkom
De informatieavond is op donderdag 27 februari bij DordtYart (oude Biesboschhal) op Stadswerven. Iedereen die meer wil weten over zelfbouw in Dordrecht is van harte welkom. Het programma begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Wie de bijeenkomst wil bezoeken kan zich aanmelden via het formulier op www.dordtseruimte.nl Op deze website is ook meer informatie te vinden.

Uitgifte grond
De uitgifte van grond begint zaterdag 8 maart om 9.00 uur. In totaal zijn op de drie zelfbouwlocaties veertig kavels beschikbaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.