Huwelijksaanzoek in de Main Stage van Bibelot

18 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Huwelijksaanzoek in de Main Stage van Bibelot

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag gebeurde er wel iets heel speciaals in de Main Stage van Bibelot:

Liefde in de Main Stage van Bibelot. Afgelopen zaterdag vond een wel heel speciale editie van het dansfeest Awkward plaats. Een van de vrijwilligers van Bibelot werd tijdens de avond verrast door een huwelijksaanzoek.

Flashmob
Tijdens het nummer ‘Marry You’ van Bruno Mars verschijnen er dansers en danseressen op het podium. Halverwege het nummer komt ook de aanstaande bruidegom het podium op en danst vrolijk mee. Wanneer vervolgens één van de barmedewerkers richting het podium wordt gebracht gilt het publiek het uit.

‘Ja’
Een prachtig moment in Bibelot. ‘Ja’ werd gegeven met een kus en na een fles champagne en vele felicitaties ging deze uitzinnige editie van het dansfeest Awkward verder.

Youtube
Het aanzoek is terug te zien via YouTube welke inmiddels al meer dan 1.700 keer is bekeken.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.