Weizigt zoekt gastvrije vrijwilligers

20 februari 2014 door Eva Baars
Weizigt zoekt gastvrije vrijwilligers

DORDRECHT -  Duurzaamheidscentrum Weizigt is op zoek naar nieuwe gastvrouwen en gastheren die de bezoekers aan de Tuinen van Weizigt willen verwelkomen. Deze vrijwilligers zijn hét visitekaartje van Weizigt en informeren de bezoekers over de gebouwen, de Tuinen, de diverse activiteiten en Weizigt zelf.

In 2011 is de duurzame Stadsboerderij van Weizigt geopend. Sindsdien zijn de bezoekersaantallen enorm gestegen. Enige tijd later is er op de Stadsboerderij dan ook een informatiepunt geopend waar bezoekers terecht kunnen met vragen maar ook om een ijsje of souvenir te kopen. Dit bleek een groot succes en de gastvrouwen en gastheren zijn inmiddels onmisbaar. Weizigt wil deze functie dan nu ook uitbreiden om de bezoekers aan de Tuinen van Weizigt, ook een aanspreekpunt te bieden. De gastvrouwen en gastheren heten bezoekers welkom, beantwoorden vragen en geven informatie over onder andere de 2 ha Tuinen waar het Duurzaamheidscentrum over beschikt. 

Bent u een actieve, enthousiaste en representatieve groenliefhebber en lijkt deze functie u wel wat? Neem dan voor meer informatie of om te solliciteren naar deze functie contact op met Marianne Merkuur via weizigt-nmc@dordrecht.nl of door te bellen naar (078) 770 4406.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.