Politie doet huiszoeking in verband met handel in anabole middelen

24 februari 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op verzoek van de Belgische autoriteiten heeft de politie op 19 februari zoekingen gedaan in een fitnesscentrum in Papendrecht en een woning in Dordrecht.

Zij deed dit in samenwerking met de Inspectiedienst voor de Gezondheidszorg (IGZ) en de Dopingautoriteit. Tijdens de zoekingen werden meer dan 1500 verboden tabletten en ampullen in beslag genomen. Dit betroffen onder andere anabole steroïden, afslanktabletten en erectiebevorderende medicijnen die op de lijst van verboden middelen staan.

De politie hield in de woning in Dordrecht de 55-jarige bewoner aan. Hij wordt verdacht van het bezit en de handel in anabole producten. De man is na verhoor heengezonden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.