Podiumplaatsen voor kunstrijdsters en goud voor Kim van der Laars

24 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen voor kunstrijdsters en goud voor Kim van der Laars

DORDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 22 februari werd  in IJssportcentrum Tilburg de jaarlijkse Willem II Bokaal verreden. Kunstrijvereniging de Drechtsteden werd in deze wedstrijd in diverse categorieën vertegenwoordigd door 8 rijdsters. Britt en Tara samen op het podium.

In de categorie Aspiranten A waren er podiumplaatsen voor de twee jonge rijdsters  Britt Harmsen en Tara Werkman. Britt Harmsen (8) uit Puttershoek reed een kür met veel vaart en een hele mooie sierlijke uitstraling en haar puntentotaal bracht haar op een verdiende 2e plaats.

Tara Werkman (8)  uit H.I. Ambacht reed een krachtige kür met mooie sprongen en eindige hiermee op de  3e plaats. Clubgenootjes Esra Drijver (9) uit Dordrecht en Do Hoogerbrugge (8) uit Hendrik Ido Ambacht eindigden op respectievelijk de 9e en 10e plaats.

Pupillen A
In de categorie Pupillen A reed de 8 jarige Emilie Schop uit Dordrecht  een kür met mooie sprongen en pirouetten. In een veld van 11 deelneemsters eindigde Emilie op de 6e plaats.

1e plaats Kim van der Laars
Bij de Recreanten C reed  Kim van der Laars (17) uit Dordrecht een kür met  ogenschijnlijk gemak, krachtige bewegingen en een mooie presentatie. Kim eindigde hiermee op de 1e plaats.

In de categorie Proms B genoot de 12 jarige Sanne Haanstra uit Dordrecht zichtbaar tijdens het rijden van haar kür en sprong  twee mooie Axels .
Clubgenote Chealsy van Heumen (12) uit Rotterdam reed een kür met veel vaart met hoge en krachtige sprongen. Sanne en Chealsy eindigden op de 6e en 12e plaats.

De rijdsters werden gecoacht door Jacqueline Voll uit Hendrik Ido Ambacht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.