Levensboeken project in Dordrecht gaat binnenkort van start

24 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Levensboeken project in Dordrecht gaat binnenkort van start

DORDRECHT - Begin maart word er gestart met het Levensboeken project. In de wijken Sterrenburg en Nieuw-Krispijn zoeken wij naar ouderen die graag hun levensverhaal willen laten vast leggen d.m.v. een Levensboek.

Wat is een levensboek? Kortgezegd gaat het om het optekenen van het levensverhaal of een deel daarvan door een vrijwilliger. Mensen vertellen graag over vroeger maar vinden niet altijd een luisterend oor. In dit project wel!

In samenwerking met “Sterrenburgers voor Sterrenburgers”, Het Spectrum en Livable zijn we dit project gestart om u de kans te geven een eigen levensboek te maken. De vrijwilligers waar wij in dit project mee samenwerken zijn studenten van Livable. Een zeer gedreven groep die graag uw verhaal wilt vastleggen.

Meld u aan voor dit leuke project! Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Manon van Putten, coördinator Levensboeken van De Prinsemarij, telefoon 078-6323366 of ab.zorgcentra@hetspectrum.nl t.a.v. Levensboeken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.