Bram van Ojik geeft start verkiezing 'Groene Lintje 2014' in de Voorstraat

24 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Bram van Ojik geeft start verkiezing 'Groene Lintje 2014' in de Voorstraat

DORDRECHT - Fractievoorzitter voor GroenLinks in de tweede kamer Bram van Ojik komt zaterdag 1 maart naar Dordrecht om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen te ondersteunen. GroenLinks is die dag in het kader van de landelijke complimentendag met een verkiezingsstand aanwezig in de Voorstraat in Dordrecht.

Van Ojik zal daar het officiële startsein geven voor de verkiezing van het 'Groene Lintje 2014'. De landelijke fractievoorzitter arriveert om 9:30 uur op het station in Dordrecht. Hij zal dan drie organisaties bezoeken om het in het zonnetje te zetten voor hun inzet voor groen, zorg en werk. Om 10.15 komt Van Ojik aan bij de verkiezingskraam in de Voorstraat, ter hoogte van de t-splising met de Vriesestraat.

Daar zal hij samen met de lokale lijsttrekkers uit Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht symbolisch het startsein geven voor de 'Groene Lintjesactie'. Vanaf dat moment kunnen inwoners van de regio Drechtsteden personen en organisaties nomineren voor het 'Groene Lintje 2014'. Dit kan zaterdag bij de kraam in de daarvoor bestemde box, maar ook door een e-mail naar info@groenlinksdrechtsteden.nl o.v.v. 'nominatie Groene Lintje'.

Bezoekers kunnen zaterdag de hele dag bij de kraam terecht om een compliment te ontvangen of uit te delen aan wie ze maar willen. Natuurlijk kunnen zij ook een praatje maken met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Bron GroenLinks Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.