Presentatie DKIB Magazine in Postillion Hotel

26 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Presentatie DKIB Magazine in Postillion Hotel

DORDRECHT - "Na maanden van voorbereiden, creatieve processen, verkopen, coordineren, brainstormen, ontwerpen en ontwikkelen is het eerste DKIB Magazine met veel passie gerealiseerd," aldus de makers.

DKIB staat voor: 'Dordtse Kil in Business'.

Het DKIB magazine is volgens hen een uniek magazine, gericht op Dordt-West. Dit nieuwe magazine wordt op 6 maart gepresenteerd in het Postillion Hotel in Dordrecht. Tijdens deze presentatie zullen er een aantal prominente gasten aanwezig zijn, zoals wethouder Jasper Mos en RTL verslaggever Antoin Peeters. 

Het nieuwe magazine krijgt een oplage van zo'n 5000 exemplaren. Het is een initiatief van de ondernemers en de BusinessClub van Dordrecht-West.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.