Milieudefensie Drechtsteden: "Gezonde lucht, gezonde longen"

03 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Milieudefensie Drechtsteden: "Gezonde lucht, gezonde longen"

DRECHTSTEDEN -  Milieudefensie Drechtsteden organiseert op 10 maart aanstaande een informatie-avond in het Weizigt NMC aan het van Baerleplantsoen nummer 30 in Dordrecht over fijn stof in de bebouwde kom en fijnstof vervuiling door de A15, N3 en A16.

Verder wordt er deze avond gesproken over geluidsoverlast, giftreinen en uitbreiding vervuilende industrie.

Welke acties kunnen er ingezet worden?

De avond duurt van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.