Gala kerstconcert Dordrechts Philharmonisch Orkest uitverkocht

16 december 2013
Gala kerstconcert Dordrechts Philharmonisch Orkest uitverkocht

DORDRECHT - Het Gala kerstconcert van het Dordrechts Philharmonisch Orkest op zaterdag 21 december 19.30 uur is uitverkocht. Afgelopen vrijdag werd de 350e kaart verkocht. Daarmee zit het Benevia Muziekcentrum tot de laatste stoel vol.

Onder leiding van Jan Gerrit Adema speelt het Grootorkest van de Dordtse Phil die avond  live muziek bij de kinderfilm The Snowman. The Snowman is het verhaal van een jongen die een sneeuwpop maakt op een mooie winterdag. Die avond, om klokslag middernacht, komt deze sneeuwpop tot leven. Het jongetje en de sneeuwpop beleven daarna samen allerlei spannende avonturen.

Naast The Snowman speelt het Dordrechts Philharmonisch Orkest een echt kerstprogramma met bekende kerstmuziek. Silvia Robbemont en de negen jarige Bregtje Adema zorgen voor de zang. Na afloop van het concert wordt de after party verzorgd door  Phil's Bigband onder leiding van Daan Bogers. Het belooft een bijzondere avond te worden voor jong en oud!

Helaas zijn er voor belangstellenden geen kaarten meer beschikbaar voor dit concert. De orkesten van het Dordrechts Philharmonisch Orkest geven in deze feestmaand nog wel vele andere concerten. Zo geeft Phil Good op zaterdag 21 december van 16.00 uur tot 17.00 uur een kerstconcert in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk. Onder leiding van dirigent Karel van Dee brengt het orkest een sfeervol en gevarieerd kerstprogramma. Het gratis concert is speciaal voor mensen die opgenomen zijn in het ziekenhuis en hun naasten, maar is ook voor andere belangstellenden toegankelijk.

Onder het motto “When old meets Young” ontmoeten Phil Good en Phil Young (het Jeugdorkest van de Dordtse Phil) elkaar op zaterdag 4 januari om 19.30 uur op het muzikale podium in het Benevia Muziekcentrum, Spirea 7 in Dordrecht. De muzikaal leiders van deze orkesten, Karel van Dee en Lisette Harms, hebben een prachtig programma samengesteld om het nieuwe jaar goed mee in te luiden. Die avond is ook de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. Phil's Bigband zorgt ook deze avond voor een gezellige afsluiter. Het concert is gratis toegankelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.