Ricardo’s Chocolaterie is verhuisd

04 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Ricardo’s Chocolaterie is verhuisd

DORDRECHT - Sinds 10 februari is Ricardo’s Chocolaterie verhuisd naar een nieuw locatie. De producten en etalage vindt u nu aan de Johan de Wittstraat  10-12, recht tegenover de ingang van Saturn.

Ricardo: “Wij zijn heel blij met deze nieuwe stap. We waren vier jaar gevestigd aan de Reeweg Oost waar we een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Wij wilden ons assortiment uitbreiden en daarvoor was meer ruimte nodig. Dit pand ligt op een prachtige locatie en biedt ook  de mogelijkheid voor horeca".

"Naast onze biologische en fairtrade bonbons en chocolade cadeautjes zullen we ook koffie, thee en chocolademelk gaan schenken. Ook een high tea is mogelijk. Wij," aldus Ricardo, "zijn daarmee het enige bedrijf in Dordrecht waar alle producten biologisch en fairtrade zijn. Onze koffie komt uit het Andes gebergte van Peru waar ik zelf ook mijn roots heb".

Ricardo vervolgt: "Verder organiseren we ook workshops bonbons maken. Gezellig samen met een groep vrienden, familie of collega’s met chocolade mooie, gekke of soms mislukte dingen maken. Eén voordeel bij deze workshop is, dat het wel altijd lekker smaakt." Tot zover Ricardo, eigenaar van Ricardo's Chocolaterie. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.