Winkelcentrum Sterrenburg stopt vanaf 3 april met donderdag koopavond tot negen uur en sluit acht uur al af

05 maart 2014
Winkelcentrum Sterrenburg stopt vanaf 3 april met donderdag koopavond tot negen uur en sluit acht uur al af

DORDRECHT – Winkelcentrum Sterrenburg stopt met de donderdagse koopavond tot negen uur. Vanaf donderdag 3 april zijn de winkels uiterlijk tot 20 uur open. De partijen in Dordrecht kunnen dat lezen op een informatieaffiche van het winkelcentru, Daarop staat ook vermeld de politieke markt van aanstaande zondag. Alle tien partijen die mee doen aan de stembusslag op 19 maart, voor een nieuwe gemeenteraad, komen zich dan presenteren. Een week later is de binnenstad aan de buurt.

De mededeling over de koopavond is actueel, want ook zondag winkelen is in Dordrecht weer in beweging. Na de verkiezingen kan er een meerderheid voor zijn in de nieuwe gemeenteraad. Het is ook een punt op  het ondernemersdebat dat vanavond wordt gehouden. Begin april zal in een commissie vergadering verder worden gesproken  over de mogelijkheden om wel of niet alle zondagen de winkels in Dordrecht de ruimte te geven.

De in Zwijndrecht wonende  voorzitter van de Dordtse Ondernemers Vereniging (DOV) – Anneke Maagdenberg – heeft tot nu toe als standpunt uitgedragen dat de politiek de ondernemers de ruimte moet geven en de ondernemers zelf bepalen of zij zondag hun zaak open doen. Ze gaf afgelopen maandag ook haar personele mening op de voorpagina van het regio katern van Ad De Dordtenaar. De krant liet gisteren een inwoner van België aan het woord over de regionale verkiezingen en vandaag een inwoner van Alblasserdam.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.