Beter voor Dordt neemt afstand van uitspraken Groeneweg

06 maart 2014
Beter voor Dordt neemt afstand van uitspraken Groeneweg

DORDRECHT -  Afgelopen dinsdag werd door de gemeenteraad gedebatteerd over de verkeersveiligheid van de rotonde aan de Groenezoom. Beter voor Dordt stapte op uit de vergadering na het voorstel van het CDA om een goedkopere variant van de rotonde te onderzoeken.

De partijen, die samen met de VVD het college van B&W vormen, staan in deze kwestie lijnrecht tegenover elkaaar. Met als resultaat verhitte gemoederen.

Vanaf de publieke tribune verstuurde BVD fractielid Martijn Groeneweg tweets met zijn inbreng.

 

 

In het ADDD noemt Groeneweg de opmerking 'beeldspraak'. 'Het zijn blaffende honden met maar drie zeteltjes'.

 

Afstand

Beter voor Dordt zit in haar maag met de uitspraken van Groeneweg. Op haar website staat een korte verklaring :

"5 maart 2014
Beter voor Dordt: Uitlatingen na commissie over Groene Zoom worden betreurd.

Bijgaand bericht is vanmiddag verzonden aan vertegenwoordigers van het CDA en is hiermee openbaar.

We nemen afstand van de scherpe bewoordingen die gisteren na de bespreking via tweets zijn verspreid door een van onze fractieleden en roepen iedereen op om met wederzijds respect de campagne voor de raadsverkiezingen te voeren."

Met nog minder dan 2 weken te gaan voor de verkiezingen zullen CDA en BVD het wel niet meer eens worden over de meest optimale oplossing. Aanstaande dinsdag gaat de discussie tijdens de vergadering van de gemeenteraaad verder.

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.