GroenLinks gaat morgen vanaf één uur vuurwerkresten opruimen in binnenstad Dordrecht

31 december 2013

DORDRECHT - Dordtenaren kunnen woensdag 1 januari vanaf 13 uur meehelpen om vuurwerkresten op te ruimen. GroenLinks begint dan een schoonmaakactie. Dat kondigen Mary Ruisch en Kitty Kruger aan van de locale partij. Landelijk is het Rotterdamse raadslid Arno Bonte de man achter het meldpunt vuurwerkoverlast.

Bericht Groen Links:

Vuurwerkafval: RUIM HET OP
GroenLinks Dordrecht ondersteunt de actie van de gemeente Dordrecht en gaat zelf de straat op. Vanaf 13.00 uur maken wij een veeg-en ruimtocht door het centrum.

Verzamelen politiekcentrum, voorstraat.
Wie volgt ons voorbeeld en gaat in eigen wijken, straten en pleinen aan de slag.
Veel ongelukken gebeuren op nieuwjaarsdag, door vuurwerkafval. Kinderen zoeken naar vuurwerk dat niet is afgegaan en steken deze ‘weigeraars’ alsnog af. Heel gevaarlijk, want lontjes zijn korter en het vuurwerk is onbetrouwbaar.
Vuurwerkafval: RUIM HET OP!
www.vuurwerkoverlast.nl

kitty kruger

VVD raadslid John van der Net vindt het een goed initiatief van Groen Links om vuurwerk resten te ruimen, alhoewel hij vindt dat vervuilers zelf ook moeten ruimen, aldus zijn twitterbericht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.