D66 winkelt graag op zondag

25 februari 2014
D66  winkelt graag op zondag

DORDRECHT -  Afgelopen zondag trok D66 de binnenstad in om het gesprek over de koopzondag met bezoekers aan te gaan. D66 wil graag de keuze van de koopzondag overlaten aan de ondernemers en was benieuwd wat het winkelend publiek hiervan vindt.

Lijsttrekker Nelleke de Smoker en  Gerard Schouw, het Dordtse D66 Tweede Kamerlid, deelden  samen met de D66kandidaten tasjes uit met de boodschap: Ik winkel graag op zondag D66.
De bezoekers reageerden positief op deze aandacht voor de koopzondag. In 2013 heeft een initiatiefwet van D66 en GroenLinks het mogelijk gemaakt de keuze voor zondagopening bij de gemeente neer te leggen. Tot op heden is  het beleid van de gemeente Dordrecht nog niet verruimd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.