Winkelen op zondag aanstaande woensdag centraal in ondernemersdebat Dordrecht

03 maart 2014
Winkelen op zondag aanstaande woensdag centraal in ondernemersdebat Dordrecht

DORDRECHT - Na de sociale manifestatie op 26 februari volgt voor de Dordtse politici op 5 maart al het tweede grote debat: De Dordtse Ondernemers Vereniging schept daarvoor de ruimte in Crabbehof. Eén onderwerp staat op voorhand vast: Hoe denken de partijen over winkelen op zondag.  Is er na 19 maart een meerderheid in de gemeenteraad van Dordrecht voor? DOV-voorzitter Anneke Maagdenberg noemt vandaag in AD De Dodtenaar, in haar oproep 19 maart te gaan stemmen, winkelen op zondag al als onderwerp.

DOV bericht:

Politiek Debat DOV - 5 maart 2014

Met dit Politiek debat biedt de DOV haar leden de gelegenheid om in ongedwongen sfeer in gesprek te gaan met lokale politici. Afvaardigingen van de diverse politieke partijen zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Dit is uw kans om buiten het raad- of gemeentehuis politici te ontmoeten en uw standpunten kenbaar te maken. Ook de lokale pers is genodigd en heeft interesse getoond.

De avond zal worden ingeleid en geleid door de heer Kees Thies, u allen wel bekend. Het belooft een spannende en uitdagende avond te worden zoals u van ons inmiddels bent gewend.

Uw komst wordt zeer op prijs gesteld. Het succes van dit debat is mede afhankelijk van het aantal aanwezige DOV-leden. Bent u erbij?

Vanzelfsprekend kunt u tijdens het debat uw vragen en opmerkingen aan de politici stellen, echter er is ook de gelegenheid om vooraf uw vragen te mailen. Deze zullen dan worden gebundeld en worden meegenomen tijdens de avond. Uw vragen kunt u mailen aan secretariaat@dov.nl

Wij kijken uit naar een nuttig en gezellig treffen van DOV-leden en politici.

Locatie: Behandel- en Revalidatiecentrum Crabbehoff, Groen van Prinstererweg 38, Dordrecht
Datum en tijd: 05-03-2014 19:30 - 21:30
Kosten: gratis
Organisatie: DOV

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.