Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs heeft nu ook een vestiging in Dubai

11 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs heeft nu ook een vestiging in Dubai

DORDRECHT - Visser & Visser heeft het initiatief genomen om een stap over de grens te zetten. Sinds september 2013 is er een vestiging operationeel in de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai. Deze vestiging werkt onder de naam: Watermill Consultants. Het Nederlandse kenmerk in een internationale omgeving.

Deze vestiging staat onder leiding van fiscaal partner mr. C.G. (Chris) Dijkstra en heeft als primair doel de internationale ondernemers te ondersteunen met hun business in de Verenigde Arabische Emiraten en de wijde regio.

Waarom Dubai?
Dubai heeft vele aantrekkelijke kenmerken voor de internationaal handelende ondernemer. Samengevat valt het volgende te noemen:
 Internationale wereldhub
 0% belasting
 Common Law (Engels recht van toepassing)
 100% buitenlands eigendom mogelijk

Naast dit alles zijn er genoeg andere zaken die Dubai aantrekkingskracht geven. Denk aan de reeks bekende belangrijke gebouwen, zoals de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Al Arab, het luxe 7 sterren hotel en het bekende Palm Island. Maar ook de vele businessevents en internationale congressen trekken veel aandacht.

De dienstverlening
De UAE heeft veel belastingverdragen met landen over de hele wereld. Dat zorgt voor veel mogelijkheden voor het opzetten van een perfecte fiscale structuur.

Het opzetten van een bedrijf in het buitenland houdt meer in dan alleen het openen van de deur van een onderneming. Hierbij kan gedacht worden aan: uitgifte en aflevering van documenten, openen van een bankrekening, zaken regelen als internet en telefoon, een vaste account manager en dergelijke. Visser & Visser support ondernemers maximaal met de hiervoor genoemde zaken en is een unieke speler in de MKB markt op dit gebied.
 
Meer informatie over The Watermill Consultants is te vinden op onze website: www.watermillconsultants.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.