Terrassen Scheffersplein eerder open

13 maart 2014

DORDRECHT - Horeca-ondernemers aan het Scheffersplein kunnen vandaag hun terras in gebruik nemen. Het plan was vrijdag 14 maart, maar dankzij extra inspanningen van gemeente en aannemer is het mogeljik het plein om 10.30 uur schoon en vrij van obstakels op te leveren. Zo kunnen ondernemers en bezoekers aan de binnenstad nog een dag eerder profiteren van het mooie voorjaarsweer.

Wethouder Rinette Reynvaan helpt mee met het buitenzetten van de eerste stoelen bij Dordtse Genoegen, waar even feestelijk wordt stilgestaan bij de vervroegde oplevering.

Mede dankzij het goede weer is het plein ruim 2 weken voor de beloofde datum van 1 april weer bruikbaar voor de horeca.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.