Vrouw bedreigd door inbreker

13 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Vrouw bedreigd door inbreker

DORDRECHT - Een 20-jarige Dordtse overliep woensdagochtend een inbreker in een woning aan de Liechtensteinhof en werd vervolgens door hem bedreigd. De man ging er met sieraden vandoor.

De vrouw bevond zich op de zolder van de woning en hoorde kort na 11.00 uur iemand binnen komen. Ze dacht dat het een familielid was. Toen ze na een paar minuten een verdieping naar beneden liep overliep ze een man die haar met een vuurwapen bedreigde. De man ging er vrijwel direct vandoor en nam een aantal sieraden mee.

De politie begon woensdagochtend direct een uitgebreid onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.