Voorjaarseditie Dordt in de Mode komt te vervallen

13 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Voorjaarseditie Dordt in de Mode komt te vervallen

DORDRECHT - De dagen worden langer en de temperaturen lopen langzaam weer op, eind maart gaat officieel de lente weer van start. En dat is normaal gesproken het moment voor Dordt in de Mode, hét mode-evenement waarbij Dordtse modezaken zich aan het grote publiek laten zien met de nieuwste voorjaarsmode en de laatste trends. De afgelopen keren is dit georganiseerd tijdens de koopzondag op het Statenplein.

De organisatie van Dordt in de Mode heeft echter besloten om het evenement dit voorjaar niet door te laten gaan. Door één mode-evenement in het najaar te organiseren, wil de organisatie proberen zoveel mogelijk najaarsmode van Dordtse modezaken te laten zien en op die manier groots uit te pakken. Bovendien kan er in het najaar de combinatie worden gemaakt met andere evenementen in de binnenstad. De volgende editie van Dordt in de Mode vindt daarom plaats op de koopzondag 28 september. Deelnemers die zich daarvoor willen inschrijven kunnen alvast contact opnemen met Corrie van der Kleij van de Stichting Centrummanagement Dordrecht via cj.vanderkleij@scddordrecht.nl.

Dordt in de Mode is een initiatief van Stichting Centrummanagement Dordrecht in samenwerking met modellenbureau Dyon Caractere en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Dordrecht, Dordrecht Marketing, en de deelnemende modewinkels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.