Bezoekers verkiezingsbijeenkomst gemeemte Dordrecht worden op leeftijd gecontroleerd

14 maart 2014
Bezoekers verkiezingsbijeenkomst gemeemte Dordrecht worden op leeftijd gecontroleerd

DORDRECHT -  De gemeente Dordrecht controleert woensdag op de verkiezingsbijeenkomst bezoekers op leeftijd, zodat mensen onder de achttien jaar geen alcohol kunnen drinken. Hiervoor is gekozen nadat op de nieuwjaarsbijeenkomst meisjes van onder de achttien burgemeester Arno Brok geluk wensten met alcohol in de hand.

De griffie meldt de controle:

 

Politiek Café Stadhuis

Woensdag 19 maart, na de sluiting van de stembussen, om 21.00 uur bent u welkom bij het politiek Café in de hal en de Kennedyzaal van het Stadhuis.

Samen met alle andere Dordtenaren die geïnteresseerd zijn in de uitkomsten, kunt u onder het genot van een drankje wachten op de voorlopige uitslagen. De lokale media zijn aanwezig zijn om hiervan verslag te doen. Ook zullen op een groot scherm de NOS-beelden te zien zijn, zodat u de ontwikkelingen in andere gemeenten niet hoeft te missen.

StadhuisIn verband met de strengere wetgeving voor het schenken van alcohol, zullen gasten worden gecontroleerd op leeftijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.