Schakers naar Gijs van Aardennezaal in Dordrecht

28 februari 2011

DORDRECHT -In de Gijs van Aardennezaal worden woensdag 2 maart minstens 45 schakers verwacht op het tiende Witten Haentoernooi. Het schaken overdag kan rekenen op een vaste groep deelnemers. Ook veel huisschakers weten de weg naar de Groenmarkt 19 in Dordrecht te vinden.

De clubs Dordrecht, de Willige Dame, Sliedrecht en Zwijndrecht dragen de organisatie. Tom van Bokhoven volgt op zijn schaaksite www.tomsschaakboeken.nl het evenement op de voet. Uitslagen woensdagavond of donderdag met zeker veel foto's.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.