Twee jeugdteams DeetosSnel naar Nederlandse Kampioenschappen

17 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Twee jeugdteams DeetosSnel naar Nederlandse Kampioenschappen

DORDRECHT - Komende zaterdag is DeetosSnel goed vertegenwoordigd op de Nederlandse Kampioenschappen voor Hoofdklasse ploegen. Twee ploegen hebben het NK bereikt en reizen 22 maart af naar verschillende locaties in Nederland om deel te nemen aan de toernooien.

De B- en C-selectie van DeetosSnel hebben een succesvolle competitie achter de rug en zijn beide als eerste in hun poule geëindigd. Het NK Hoofdklasse voor de C’s vindt dit jaar plaats in Enschede en die van de B’s in Alphen aan den Rijn.

Zowel de B’s als de C’s zullen het tijdens dit NK onder andere op moeten nemen tegen Nieuwerkerk/Trekvogels en streekgenoot PKC.   

Het C1 team staat onder leiding van Loek van der Wal en Manon van Herk. De B1 spelers hebben als coach Patrick Muurling en Sharvien Sahai (assistent coach). Alle vier de jonge coaches komen uit de jeugd van DeetosSnel en weten als geen ander hoe het is om onder druk te moeten presteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.