'Sociaal doe het Zelven' zoekt talenten die zich willen laten zien

03 februari 2014
'Sociaal doe het Zelven' zoekt talenten die zich willen laten zien

DORDRECHT - Laat je zien, laat je horen. De organisatie van de manifestatie 'Sociaal doe het Zelven' op woensdag 26 februari aanstaande in gebouw 'De Buitenwacht' is op zoek naar mensen die willen optreden op deze dag.

De 'Sociaal doe het Zelven' dag biedt mensen een podium om hun talenten op het gebied van muziek, gedichten / verhalen vertellen, dans, zingen of andere creatieve uitingen te laten zien aan alle aanwezigen.

Dit is het moment om op te treden, als groep of individueel, en om kontakten te leggen. Ook de pers / media zijn aanwezig.

Meld je aan via: sociaal.doehetzelven@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.