PvdA en VSP dienen een Amendement in over het Leerlingenvervoer

04 februari 2014
PvdA en VSP dienen een Amendement in over het Leerlingenvervoer

DORDRECHT - De PvdA fractie en de fractie van de Verenigde Senioren Partij dienen vandaag, dinsdag 4 februari 2014 een Amendement over de voorgenomen bezuinigingen in het Leerlingenvervoer in.

Zij willen dat in het College voorstel hierover de kilometergrens voor Speciaal Basisonderwijs blijft gehandhaafd op 2 kilometer en de kilometergrens voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs 6 kilometer wordt.

Ook willen de fracties van de PvdA en de VSP dat de in Artikel 5 van bovengenoemd College voorstel genoemde bedragen van de bezuiniging en het in te zetten bedrag uit het verwachte (aanbestedings) voordeel indien nodig aan wordt gepast.

  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.