Stembureau op Werkplaats Oost al druk bezocht

19 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Stembureau op Werkplaats Oost al druk bezocht

DORDRECHT - Er waren al enkele tientallen stemmers voor acht uur 's ochtends bij het stembureau aan de Madoerastraat.  

Dit stembureau wordt nu al druk bezocht door mensen die hun stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ondanks dat het bureau toen nog maar een half uur open was wisten tientallen mensen de weg naar de voormalige ambachtsschool op de Reeweg Oost goed te vinden.

Dit nieuwe stemdistrict is gevestigd in Werkplaats Oost, een plek waar ruimte is voor iedereen die iets wil ondernemen. Van vergaderen tot lassen tot voorstellingen. Koen van Oosterhout van de Werkplaats laat desgevraagd weten dat hij dit een uitgelezen kans vind om mensen te laten stemmen en tegelijk kennis te laten maken met de werkplaats.

De voorzitter van het stembureau zegt dat hij het een mooie locatie vind en verwacht maar liefst duizend mensen vandaag.

De grote vraag deze lokale verkiezingen is of de huidige coalitie van BeterVoorDordt, CDA en VVD hun meerderheid kan behouden. Er kan nog tot negen uur ‘s avonds op Werkplaats Oost, en op 54 andere locaties, gestemd worden. De uitslag wordt vanavond laat verwacht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.