Twee verschuivingen bij de PvdA Dordrecht

20 maart 2014

DORDRECHT –  De kandidaten op plek drie en vier van de PvdA Dordrecht, Peter Puik en Wouter van der Spoel, hebben de gemeenteraad niet gehaald. Bahattin Güler op vijf en Jacqueline van den Bergh op zes hebben genoeg voorkeursstemmen gehaald.  Op twitter uiten zowel Peter als Wouter hun gevoelens. John van der Net, die vanaf plek zeven bij de VVD een actie voerde om in de raad te komen, was ook niet succesvol genoeg. Dat meldt hij op twitter.

Formeel wordt de uitslag morgen bekend gemaakt.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.