Dordtse Koppen door technische problemen in oude editie op RTV Dordrecht

23 maart 2014
Dordtse Koppen door technische problemen in oude editie op RTV Dordrecht

DORDRECHT – RTV Dordrecht heeft de laatste dagen technische problemen om de juiste programma’s op de buis te krijgen. Vrijdagavond bleef urenlang een journaalbeeld hangen van een uitgetreden Kamerlid van de PVV. Het praatprogramma Dordtse Koppen, dat zaterdagavond zeven uur voor de eerste keer in een nieuwe editie zou worden uitgezonden, werd daar ook de dupe van. In het programma bleef telkens de versie meedraaien van een week eerder en voor de verkiezingen van leden van de gemeenteraad.

RTV Dordrecht zendt tegenwoordig via digitale verbindingen de eigen programma’s in naar een centrale plek, waar met regelmaat telkens op elk uur een nieuw 60 seconden Journaal wordt toegevoegd. Dat ging ook niet goed. De werkwijze is ingevoerd bij de verhuizing naar het Leerpark.

Op de website van RTV Dordrecht wordt verder geen informatie gegeven.

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.