Culinair genieten met 'Leerpark op je Bord'

26 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Culinair genieten met 'Leerpark op je Bord'

DORDRECHT - Op donderdag 17 april vindt het culinaire event ‘Leerpark op je Bord’ plaats op het Leerpark in Dordrecht. Het evenement staat in het teken van culinair genieten voor iedereen uit Dordrecht en omgeving. Studenten vervullen een grote rol in de organisatie van het evenement. “Het mes snijdt aan twee kanten. Studenten doen ervaring op in de praktijk en voor de deelnemende scholen is het een mooie gelegenheid om zichzelf en het onderwijs te promoten”, aldus Bert van de Burgt, wethouder Onderwijs.

De komende weken wordt er door studenten van de opleiding Food en Hospitality, onder begeleiding van leermeesters, hard gewerkt om een aantrekkelijk menu samen te stellen dat bestaat uit verschillende kleine gerechten. Speciaal voor de kleine bezoeker is er een duurzame eetverrassing waar de molen in Dordrecht ‘Kijck over den Dijck’ haar medewerking aan verleent. Er wordt door diverse partijen, het Drechtsteden‐ en Da Vinci College, Heijmans, de Brandweer en horecaondernemers, een bijdrage geleverd om van het event een succes te maken.

‘Leerpark op je Bord’ maakt onderdeel uit van een serie aansprekende evenementen en activiteiten voor iedereen die leert, werkt en woont op het Leerpark en om inwoners van de stad en regio op een ontspannen wijze kennis te laten maken met dit spraakmakende gebied. “Het Leerpark heeft de laatste jaren een grondige facelift ondergaan en is een levendige stadswijk geworden waar het voor mensen prettig leren, werken, ondernemen én wonen is. Goed beroepsonderwijs geven is daarbij de belangrijkste missie. Alle op het Leerpark aanwezige partijen leveren daar een bijdrage aan.” Het Leerpark is sinds 2010 icoonproject van landelijke duurzaamheidsorganisatie Urgenda.

Praktische informatie
Informatie over het evenement is te vinden op www.leerpark.nl/evenementen, De locatie van het event is Leerparkpromenade 320 op het Leerpark in Dordrecht. Het evenement is gratis toegankelijk. De gerechten en drankjes kunnen tegen betaling van een ‘Leerparkje’ genuttigd worden. Een ‘Leerparkje’ kost twee euro en is bij binnenkomst verkrijgbaar.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.