Prijs winnende school tijdens eerste Dordt Schoon-café

31 maart 2014 door Eva Baars
Prijs winnende school tijdens eerste Dordt Schoon-café

DORDRECHT -  Basisschool Don Bosco is de winnaar van de posterontwerpwedstrijd van Dordt Schoon. Shandrelika uit groep 5/6 maakte het mooiste en meest aansprekende ontwerp voor Dordt Schoon. De poster hangt nu op veel plaatsen in de stad en is te zien in allerlei kranten en websites. De prijs voor de beste poster wordt uitgereikt tijdens het Dordt Schoon-café op woensdag 9 april 2014 door directeur Stadsbeheer Renie Melissant.

Niet alleen basisschool Don Bosco leverde ontwerpen in, ook Yulius Het Tij en de Ds. Bogermanschool hadden creatieve ontwerpen. Tijdens het Dordt Schoon-café bij Duurzaamheidscentrum Weizigt wordt bekend wie op de tweede en derde plaats zijn geëindigd.

Dordt Schoon-café is start van actieweek

Het Dordt Schoon-café is het startpunt van de actie Dordt Schoon, die loopt van 9 tot en met 16 april. Iedereen die zelf aan de slag wil gaan met het opruimen van zwerfvuil of daar meer over wil weten, is van harte welkom. Na de prijsuitreiking voor de scholen, vertellen Dordrecht Plastic Tas Vrij, het Cleanteam Yulius en bewonersgroep Land van Valk over hun aanpak van zwerfvuil en waarom zij dit doen.

Het Dordt Schoon-café vindt plaats op 9 april om 16.00 uur in het Koethuis van Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30 in Dordrecht. U kunt u aanmelden voor deze bijeenkomst bij Saskia den Ouden, s.den.ouden@dordrecht.nl. Informatie over Dordt Schoon is te vinden op www.wijkendordrecht.nl/schoon.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.