Zomerdienst brugbediening op 1 april ingegaan

01 april 2014 door Hennie van der Zouw
Zomerdienst brugbediening op 1 april ingegaan

DORDRECHT - Op 1 april gaat de zomerdienst voor de brugbediening in. In verband hiermee worden de brugbedieningstijden in Dordrecht verruimd.

Zomerdienst brugbediening gaat op 1 april in
De Draaibrug, Engelenburgerbrug, Damiatebrug, Boombrug, Prins Hendrikbrug, Riedijkshavenbrug, Amaliabrug (Vlijhaven) worden tot en met oktober dagelijks geopend. Dit gebeurt van 8.00 uur tot 12.00 uur, van 12.30 uur tot 18.00 uur en van 18.30 uur tot 21.30 uur. De Boombrug en de Engelenburgerbrug worden elk half uur geopend, de overige bruggen op afroep.

De Lange Ijzerenbrug wordt (op afroep) bediend door de Koninklijke Dordrechtse Roei- en Zeil Vereniging en de Mazelaarsbrug door de Watersportvereniging Maartensgat. De fietsbrug over het Wantij kan op afroep geopend worden. Hiervoor moet minimaal drie uur vooraf een melding worden gedaan bij de brugwachter van Prorail, via telefoonnummer: (078) 633 74 50.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.