Man en vrouw met wapen aangehouden

01 april 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Een 32-jarige man en een even oude vrouw uit Polen zijn op 31 maart in Dordrecht aangehouden.

Een getuige zag ze rond 02.00 uur op de randweg N3 slingeren en belde meteen de politie. Agenten zetten het duo op de Rijksstraatweg aan de kant en controleerden de inzittenden.

De bestuurster had een (leeg) holster aan haar riem hangen en een Poolse politiebadge bij zich. In de auto lag verder nog een luchtdrukwapen. Daarop werden de twee aangehouden.

De bestuurster vond het heel normaal om dit soort attributen – ter afschrikking van kwaadwillenden – bij zich te hebben. De politie dacht er anders over en heeft alles in beslaggenomen. De verdachten zitten nog vast en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.