Gemeente Dordrecht past website aan over actuele wegafsluiting door Sterrenburg 1

01 april 2014
Gemeente Dordrecht past website aan over actuele wegafsluiting door Sterrenburg 1

UPDATE: De informatie over de afsluiting van de Keplerweg door Sterrenburg is inmiddels wel op de site van de gemeente Dordrecht geplaatst naar aanleiding van dit bericht op Dordrecht.net.  De informatie wordt genoemd op de gemeentelijke site onder wegafsluitingen.

door Hans Berrevoets

DORDRECHT –  Informatie over wegwerkzaamheden is niet actueel of niet beschikbaar op de site van de gemeente Dordrecht. Een actueel voorbeeld: Volgens de site van de gemeente Dordrecht zijn er geen wegafsluitingen in verband met werkzaamheden, maar op 31 maart en 1 april tot 17 uur ligt de belangrijke route door Sterrenburg 1 – Keplerweg/Leeuwstraat – eruit. Buslijn 5 rijdt die route ook niet, maar de gemeente mist die info.

Arriva is wel bij, maar richt zich allereerst op busreizigers:

Dordrecht, lijn 5 (info van busbedrijf arriva op internet)

Startdatum:

31 maart 2014

Einddatum:

01 april 2014

Lijn / traject:

5

Trajectdeel:

Keplerweg

Reden:

oversteek uithalen en asfalteren

Vervallen:

Keplerweg-Herschelstraat-Leeuwstraat

Tijdelijk:

Planetenlaan en tijdelijke halte op de Galileilaan

Downloads:

-

Bij de bushokjes op de route wordt ook informatie gegeven.

Het BP benzinestation aan de Leeuwstraat zal voor de vierde of vijfde keer in enkele jaren niet makkelijk bereikbaar zijn, al wordt voorspeld dat de werkzaamheden twee dagen duren.

De vraag is of er meer straten in Dordrecht zijn door in pakweg vijf jaar vijf keer zijn afgesloten voor enkele dagen of enkele weken of maanden. De oorzaak is dat sommige werkzaamheden niet meer gecoördineerd kunnen worden uitgevoerd door privatisering. Dan kunnen bedrijven voor het eigen belang vragen dat de straat open gaat. In het verleden coördineerde de gemeente de werkzaamheden, zodat in een bepaalde periode de straat voor zoveel mogelijk diensten werd open gegooid.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.