NS reizigers denkt aan Dordrecht in dienstregeling 2015

02 april 2014
NS reizigers denkt aan Dordrecht in dienstregeling 2015

DORDRECHT - De NS gaat het komende jaar ook meer doen op het spoor langs Dordrecht, zo blijkt uit een eerste bericht van de directie over de dienstregeling 2015.

Zo gaan tijdens de daluren meer sprinters rijden tussen Breda en Dordrecht, Roosendaal en Dordrecht.

In het weekend gaan bovendien meer nachttreinen rijden. In de nachten van vrijdag op zaterdag rijdt er rond 01.00 uur een extra trein naar steden als Zwolle, Alkmaar, Deventer, Rotterdam, Haarlem, Dordrecht en Utrecht.

.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.