Politie toont compositietekening gewapende inbreker Dordrecht

02 april 2014 door Hennie van der Zouw
Politie toont compositietekening gewapende inbreker Dordrecht

DORDRECHT - De politie heeft een compositietekening kunnen maken van een man die ervan wordt verdacht op 12 maart ingebroken te hebben in een woning aan de Liechtensteinhof in Dordrecht. Het slachtoffer heeft een nauwkeurige beschrijving kunnen geven.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het de politie weten via het tipformulier

De 20-jarige vrouw, een van de bewoners van het huis, is op woensdagochtend 12 maart rond 11 uur alleen thuis, als een man haar woning binnendringt. De man bedreigt de vrouw met een vuurwapen. Met diverse sieraden en een geldbedrag verlaat hij daarna het huis. De bewoonster is hevig geschrokken.

Signalement
De man is ongeveer 1.75 tot 1.80 m lang. Hij was erg mager en droeg onverzorgde kleding en een donkere zonnebril met een smal montuur.

Herkent u de man op de compositietekening? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op het met onderzoeksteam via 0900-8844 of met Meld Misdaaad Anoniem 0800-7000.

Zaaknummer: 2014110027
Datum delict: 12-03-2014
Plaats delict: Dordrecht
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.