Groepsfoto van de nieuwe gemeenteraad van Dordrecht tot 2018

03 april 2014
Groepsfoto van de nieuwe gemeenteraad van Dordrecht tot 2018

DORDRECHT - De nieuwe gemeenteraad van Dordrecht staat op de foto op de website van de gemeente. Daar zijn ook foto's te zien van de huidige raadsleden. Wethouder Piet Sleeking is voor de eerste sinds 1994 niet als raadslid begonnen.

Samen met collega wethouder Bert vd Burgt besloot hij zijn benoeming niet aan te nemen in de verwachting dat hij begin mei als formateur het nieuwe college van burgemeester en wethouders zal presenteren. Drie wethouders zijn wel ook als raadslid begonnen, maar de verwachting is dat zij in mei plek maken voor een partijgenoot op de lijst.

Op de foto op de trappen van het Stadhuis staat rechts van burgemeester Arno Brok nog de griffier Merel van Hall.

De zittingsperiode van de raad loopt tot 2018.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.