Politie houdt man aan na vondst hennep in woning Standhasenstraat

03 april 2014 door Hennie van der Zouw
Politie houdt man aan na vondst hennep in woning Standhasenstraat

DORDRECHT - Politiemensen hebben dinsdagmiddag een 33-jarige Dordtenaar aangehouden nadat in een woning in de Standhasenstraat henneptoppen waren aangetroffen.

Agenten stelden na een tip een onderzoek in in de woning. Zij roken bij aankomst een sterke hennepgeur. Plotseling zagen zij dat een man via een raam het dak opklom en probeerde te vluchten in de richting van de Vorenstaerstraat. Een hondengeleider ging met zijn hond ook het dak op, maar deze hoefde niet te worden ingezet. De man koos eieren voor zijn geld en gaf zich over. Hij is aangehouden. Uit veiligheidsoverwegingen werd de hond met zijn geleider door een hoogwerker van de brandweer van het dak gehaald.

In de woning werd ruim 30 kilo aan henneptoppen aangetroffen en in de auto van de verdachte vond de politie enkele duizenden euro’s. De politie stelt een nader onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.