Big Rivers Festival groot succes

15 juli 2013
Big Rivers Festival groot succes

DORDRECHT - De echte muziekliefhebber kon het afgelopen weekend zijn hart ophalen in Dordrecht. Drie dagen lang was er op allerlei podia in het centrum stad een grote diversiteit aan muziek te zien en te horen.

Het aanbod op de zestiende editie van het Big Rivers Festival bestond dit jaar onder andere uit soul, funk, rock,jazz, ska, blues en latin, en dit alles gespeeld door ruim 80 acts uit binnen- en buitenland.

Bij de vele podia was een grote toeloop van het publiek. Op de foto's ziet u het podium in de Grotekerktuin, wat ruimte aan vele honderden muziekliefhebbers bood.


Foto's: Fokko van der Straaten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.