Dialoog op Ark van Noach: "Zondvloed is wetenschappelijk te onderbouwen"

24 oktober 2013
Dialoog op Ark van Noach: "Zondvloed is wetenschappelijk te onderbouwen"

DORDRECHT - In de replica van de Ark van Noach aan de Maasstraat is op zaterdag 26 oktober vanaf 11.00 uur aandacht voor geologie, koolstofdatering en biologie.

Er worden drie presentaties gegeven met veel ruimte voor dialoog.

Ingenieur Stef Heerema legt uit: "Veel mensen denken dat de wetenschap overtuigend heeft afgerekend met bijbelse denkbeelden en de media nemen dat vrij klakkeloos over. De laatste jaren klinkt een steeds duidelijker tegengeluid, vooral onder wetenschappers. Zo blijkt volgens mijn onderzoek en dat van andere moderne wetenschappers dat de diepe zoutlagen en de ijstijd getuigen van de zondvloed".

Drs. Jarko Meijer zal de C14 radiodateringsmethode bespreken, dat nog altijd gebruikt wordt om de ouderdom van objecten en gesteenten te bepalen.

Dr. Peter Borger geeft ook een presentatie. Hij geeft aan: "We kunnen goed onderbouwd laten zien hoe de nieuwe biologie het tijdperk van Darwin beëindigt. De Darwinistische biologie is onhoudbaar in het licht van de nieuwste waarnemingen. Het is indrukwekkend hoe betrouwbaar de bijbel is onze tijd nog altijd is".

De toegang is gratis.
Meer informatie via www.geloofjijhet.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.