Ruim zestig ondernemers bezoeken Dordtse Kil in Business

24 mei 2013

DORDRECHT - Op 23 mei vond de negende editie van Dordtse Kil in Business plaats. Organisator Lipman Events meldt een grote opkomst van ruim 60 ondernemers voor het evenement, van zowel BusinessClub leden als nieuwe deelnemende bedrijven.

Deze nieuwe deelnemers waren met name afkomstig uit het Dordtse Kil gebied maar ook uit de Drechtsteden. Alle aanwezigen roemden de positieve en gezellige sfeer.

De tiende editie van het evenement staat gepland op donderdag 10 oktober 2013, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dordtsekilinbusiness.nl. Op deze website is tevens de deelnemerslijst te vinden.

Dordtse Kil BusinessClub
De Dordtse Kil BusinessClub is een business-to-business netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied met als doel de anonimiteit uit de Dordtse Kil industrieterreinen te halen en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. De leden (afkomstig uit het MKB) krijgen de mogelijkheid contacten en kennis te bundelen.

Meer informatie over het netwerkevenement en de BusinessClub is te vinden op de website van Dordtse Kil in Business. Op deze informatiewebsite over het Dordtse Kil gebied ook een uitgebreid overzicht van bedrijven en vastgoed objecten in het gebied.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.