Feestelijk tintje bij 10e editie Dordtse Kil in Business

25 september 2013
Feestelijk tintje bij 10e editie Dordtse Kil in Business

DORDRECHT - Op10 oktober aanstaand vindt vanaf 16.00 uur de 10e netwerkborrel van 'Dordtse Kil in Business' plaats. Ook deze editie heeft een diverse groep bedrijven zich weer aangemeld voor de netwerkborrel.

Organisator Joyce Lipman van Lipman Events: “Wij zijn erg trots dat we 10 oktober alweer de tiende Dordtse Kil in Business netwerkborrel kunnen organiseren. Er zit nog steeds groei in het evenement en wij zullen de huidige formule dan ook zeker blijven doorzetten bij alle toekomstige edities. Het succes van de netwerkborrel toont daarnaast dat steeds meer bedrijven de kansen van Dordrecht-West zien.”

Deze speciale editie van de netwerkborrel zal een extra feestelijk tintje krijgen. Het doel van het evenement blijft uiteraard hetzelfde: het stimuleren van de samenwerking tussen lokale en regionale bedrijven. 

Dordtse Kil BusinessClub
De leden van de Dordtse Kil BusinessClub zullen ook aanwezig zijn tijdens deze netwerkborrel. Deze BusinessClub heeft als doel de anonimiteit uit de Dordtse Kil terreinen te halen, en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. Het is een business-to-business netwerkorganisatie, waarbij de leden met name afkomstig zijn uit het MKB. Het netwerkevenement biedt de deelnemers de mogelijkheid hun contacten en kennis te bundelen in een informele en prettige sfeer. Meer informatie over het netwerkevenement en de BusinessClub is te vinden op www.dordtsekilinbusiness.nl. Op deze informatiewebsite over het Dordtse Kil gebied is ook een uitgebreid overzicht van bedrijven en vastgoed objecten in het gebied te vinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.