Feestelijke 10e editie Dordtse Kil in Business succes

14 oktober 2013
Feestelijke 10e editie Dordtse Kil in Business succes

DORDRECHT - Op 10 oktober jl. vond Dordtse Kil in Business plaats bij Chez Heeren Jansen. Deze editie van de netwerkborrel had een extra feestelijk tintje omdat het de tiende netwerkborrel was. Zo was er een bitterballenmeisje en een stoelmassage aanwezig voor de deelnemers. Het doel van het evenement was uiteraard hetzelfde: het stimuleren van de samenwerking tussen lokale en regionale bedrijven.

Organisator Lipman Events meldt een grote opkomst van ruim 60 ondernemers voor het evenement, van zowel BusinessClub leden als nieuwe deelnemende bedrijven. Deze nieuwe deelnemers waren met name afkomstig uit het Dordtse Kil gebied maar ook uit de Drechtsteden. Joyce Lipman: “De sfeer en de opkomst waren erg goed en ook deze keer is het weer gelukt om nieuwe bedrijven aan te trekken. Daarbij waren de feestelijke activiteiten een groot succes.”
 
De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 6 februari 2014, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn binnenkort te verkrijgen via www.dordtsekilinbusiness.nl. Op deze website is tevens de deelnemerslijst en foto’s van voorgaande edities te vinden.
 
Dordtse Kil BusinessClub
De Dordtse Kil BusinessClub is een business-to-business netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied met als doel de anonimiteit uit de Dordtse Kil industrieterreinen te halen en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. De leden (afkomstig uit het MKB) krijgen de mogelijkheid contacten en kennis te bundelen.
 
Meer informatie over het netwerkevenement en de BusinessClub is te vinden op www.dordtsekilinbusiness.nl. Op deze informatiewebsite over het Dordtse Kil gebied ook een uitgebreid overzicht van bedrijven en vastgoed objecten in het gebied.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.